Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Карантин продовжується!

Шановні громадяни, нагадуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» до 30 квітня 2021 р. на території України встановлено карантин. Залежно від епідемічної ситуації в регіоні або районі чи місті обласного значення може бути встановлений рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Міністерство охорони здоров’я України щодня оновлює ознаки для визна-чення регіону із значним поширенням COVID-19 ознайомитися з ними можна за по-силанням https://moz.gov.ua/article/news/oznaki-dlja-viznachennja-regionu-zi-znachnim-poshirennjam-covid-19. На підставі цих ознак, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій раз на сім днів приймає рішення про встановлення на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиниць регіону рівня епідемічної небезпеки «жовтий», «помаранчевий» або «червоний».

Станом на 18.03.2021 на території Дніпропетровської області встановлено «Жовтий» рівень, який діє як базовий на рівні всієї країни.

З встановленими обмеженнями можна за посиланням https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody.

Дотримуйтесь протиепідемічних заходів! Бережіть себе!