Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Традиційна Саксаганська районна спартакіада серед колективів фізичної культури

15 та 16 березня 2019 року в Саксаганському районі на спортивних базах КПНЛ (вул. Володимира Великого, 32а), КПЛ (вул. Івана Авраменка, 27) та комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) стартувала традиційна районна спартакіада серед збірних команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій, закладів всіх форм власності та депутатського корпусу районної у місті ради, де взяли участь 200 чоловік з восьми збірних команд: «Саксаганський виконком», «Центрально-Міський виконком», «Освіта», «Профтехосвіта», «Управління патрульної поліції», «Донецький юридичний інститут», КП «Кривбасводоканал» та «Метінвест» - КРМЗ». Згідно з положенням команди змагалися в п’яти видах спорта: з волейболу, настільного тенісу, шашок, дартсу та доміно.

Спартакіада розпочалася традиційним парадом учасників змагань, яких привітав голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович.

Змагання з волейболу відбулися в два ігрові дні. В перший, згідно з жеребом, команди були розділені на дві групи, де грали між собою по круговій системі, в другий - команди-переможці зустрічалися між собою у фіналі, виборюючи І-ІІ місця, а команди, що посіли в своїх групах другі місця розігрували між собою ІІІ призове місце. Кращою волейбольною командою стала команда «Профтехосвіта», друге місце у команди «ДЮІ», третє в двобої з командою «Саксаганський виконком» виборола команда КП «Кривбасводоканал».

Після параду відкриття спартакіади, спортсмени всіх восьми команд змагалися між собою у змаганнях з доміно, настільному тенісі, шашках та дартсу.

За результатами участі у всіх п’яти обов’язкових програмах змагань, у зведеному протоколі, переможцями в загальнокомандному заліку з 22 очками стала збірна команда «Метінвест» - КРМЗ», друге місце з 23 очками посіла збірна команда «ДЮІ», третє місце з 24 очками здобула команда «Саксаганського виконкому», четверте місце з результатом 26 очок посіла команда КП «Кривбасводоканал», п’яте місце з 30 очками дісталося команді «Профтехосвіта», сьоме місце з 39 очками у команди «Центрально-Міський виконком», восьме місце з 42 очками залишила за собою команда «Управління патрульної поліції».

Переможці та призери змагань, як у особистому так і у загальнокомандному заліку, були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Від офіційного спонсору районної спартакіади ТОВ «Арістей КР» (директор Гапонов Андрій Леонідович) усі учасники районного спортивного заходу отримали призи.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації районного спортивно-масового заходу адміністраціям КПНЛ в особі директора Башук Любові Вікторівни, КПЛ в особі в. о. директора Сулі Віктору Петровичу та КПНЗ «ДЮСШ № 10» КМР в особі директора Ремінського Володимира Івановича, суддівському корпусу змагань, а також за надання призів ТОВ «Арістей КР» в особі директора Гапонова Андрія Леонідовича.