Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Професія за покликом серця

Вибір професії – це складний і відповідальний крок у житті кожної людини.

Для випускників закладів загальної середньої освіти, які виявлять бажання пов’язати своє майбутнє із благородною справою – рятувати життя є можливість цьогоріч поповнити лави вогнеборців. 

Для того, щоб стати хорошим рятувальником, необхідно мати міцне здоров’я, бути готовим працювати в складних умовах і робити все, щоб допомогти людям, що потрапили в біду. Важливими якостями цієї професії є: дисциплінованість, організованість, відповідальність, пунктуальність, рішучість, почуття обов’язку. А головна якість – це розуміння того, що від його дій залежить життя людини. І те, що професія не втрачає свого престижу в усі часи.

Більш детально про навчальні заклади, що готують кадри для Державної служби з надзвичайних ситуацій, можна дізнатися на офіційній сторінці в фейсбуці Криворізького міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області за посиланням:

https://www.facebook.com/135992457021284/posts/754989428454914/?sfnsn=mo

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до місцевого підрозділу 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області за номером телефону +380677798774, адже на кожного претендента, який хоче стати курсантом ВУЗу цивільного захисту, готується особова справа, а для зібрання необхідних довідок та матеріалів потрібен час.

Мрієте стати рятувальником – починайте діяти вже сьогодні!