Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

`Юний філолог` крокує вперед!

          Уже дванадцятий рік поспіль на базі Криворізької спеціалізованої школи I–III ступенів № 118 пройшов міський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт «Юний філолог», метою якого є залучення лінгвістично обдарованих учнів до пошукової, творчої та науково-дослідницької діяльності.

            Цього року на розсуд поважного журі було представлено 62 роботи, які демонструють широке коло проблемних питань мови та літератури. Конкурс-захист «Юний філолог»  складався з трьох етапів: написання контрольної роботи з української мови та літератури, заочного оцінювання робіт та їх публічного захисту. Кращі науково-дослідницькі роботи визначило компетентне журі, у складі якого були досвідчені вчителі та викладачі, відзначені високими науковими ступенями.

          Серед переможців – Тєлєгіна Дар’я, учениця Криворізької гімназії № 91, яка виборола ІІІ місце у секції «Українська література». Лауреати конкурсу  були рекомендовані членами журі до участі в обласному етапі.

          Юні дослідники кажуть, що спочивати на лаврах не збираються, адже наступного року їх чекають не менш цікаві теми науково-дослідницьких робіт. Побажаємо їм успіхів!