Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання серед школярів з шахів «Біла тура»

         За для популяризації та розвитку в районі розумових ігор, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи зі школярами, а також виявлення обдарованих особистостей, 18 січня 2017 року на базі КНВК № 35 (вул. Співдружності, 84а) відбулися районні змагання з шахів серед учнів закладів освіти «Біла тура» за програмою спортивних ігор «Олімпійські надії», в яких взяли участь 60 юних спортсменів з 15 закладів освіти (КЗШ №№ 14,17, 41, 43, 68, 113, 120, 122, КСШ №№ 74, 107,118, КНВК № 35, КГ № 91, КПНЛ).

         Змагання проводилися серед юнаків і дівчат 2003 року народження і молодших у командно-особистому заліку. Склад команди (3 юнаки, 1 дівчина та 2 запасних учасника).

        Перше місце з невеликим відривом здобула команда юних шахістів КЗШ № 113 (тренер Богдашкін В. О.), друге місце дісталося спортсменам з команди КСШ № 107 (тренер Федоренко О. В.), третє місце виборола перспективна команда  учнів КЗШ № 17 (тренер Л. В.). В особистому заліку були визначені абсолютні чемпіони, ними стали: серед юнаків - Глущак Артем (КЗШ № 113), серед дівчат – Данилюк Христина (КНВК № 35).

        Команди переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

         І хай в сьогоднішніх змаганнях переміг сильніший, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!

         А шаховий клуб «Біла королева», що функціонує на базі КНВК № 35 (вул. Співдружності, 84а) запрошує до своїх лав всіх охочих навчитися розумовим видам спорту! 

         Честь Саксаганського району у міських змаганнях з шахів «Біла тура»  серед учнів закладів освіти 2003 року народження і молодші з 21 по 22 січня 2017 року буде захищати команда КЗШ № 113.

         Тож, побажаємо нашим чемпіонам витримки, гнучкості, командного духу та гучної перемоги в здобутті омріяних медалей в міській першості.