Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Молодіжний виконком - нові перспективи району

     17 січня 2017 року о 16:00 у залі засідань виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулося організаційне засідання нового складу молодіжного виконкому при виконавчому комітеті районної у місті ради.

     Шляхом відкритого голосування було обрано голову молодіжного виконавчого комітету – ним став Петрушкевич Олег, юрист за фахом.

     До нового складу увійшли представники підприємств, установ, організацій, закладів різних форм власності

     Засідання проходило у форматі прямого діалогу, кожний з учасників висловлював свої пропозиції та бачення щодо розвитку молодіжного руху в районі, ставилися питання щодо напрямків діяльності.

     Молодіжний виконком – нова рушійна сила, що готова реалізувати місцеву та державну молодіжну політику, провести іміджевий ребрендінг та за потребою якісно оновити кадровий склад Саксаганського району, приймати участь у волонтерських та громадських ініціативах, ефективно реалізовувати молодіжні проекти та перспективні плани розвитку молоді району та міста.