Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чергове засідання атестаційної комісії II рівня відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради

З 1 вересня 2023 року вступило в дію Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 №805, яке визначає порядок проведення атестації педагогічних працівників як системи заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання їхньої педагогічної діяльності за оновленими вимогами.

Згідно розділу I пункту 6 Положення, позачергова атестація педагогічного працівника проводитися за його ініціативою та/або за визначених Положенням умов, а також за наявності підвищення кваліфікації, відповідного освітнього рівня, стажу роботи на посадах педагогічних працівників.

З низкою питань розбиралися члени атестаційної комісії II рівня відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради під час другого засідання, що відбулося 13.12.2023 року.

Члени комісії визначилися з кандидатурами педагогічних працівників закладів освіти, які претендують атестуватися позачергово, прийняли рішення щодо необхідності вивчення практичного досвіду роботи деяких педагогічних працівників та призначили зі складу членів атестаційної комісії спеціалістів, які аналізуватимуть практичний досвід педагогів.

Робота атестаційної комісії триває. Наступне засідання атестаційної комісії відділу освіти буде присвячене ознайомленню з матеріалами вивчення практичного досвіду роботи педагогічних працівників.