Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Сьогодні в ніч з 17 на 18 грудня 2015 року без попередження припинено подачу теплоносіїв

   Виконком Саксаганської районної у місті ради повідомляє.

   Сьогодні в ніч з 17 на 18 грудня 2015 року без попередження та будь-яких пояснень ДЕРЖАВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «Криворізька теплоцентраль» припинено подачу теплоносіїв до навчальних закладів: КПНЗ «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник», КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях», КЗШ № 68, КЗШ № 124, КЗШ № 118, КЗШ № 119, КНВК № 35, КЗШ № 41, КДНЗ № 190, КДНЗ № 14, КДНЗ № 222, НВК № 278, КДНЗ  № 295, ДКНЗ № 81, КДНЗ № 303.

   Офіційно заявляємо, що у відділі освіти відсутні будь-які заборгованості перед зазначеним підприємством щодо оплати за спожиті теплоносії. Кошти місцевого бюджету перераховані в повному обсязі.

   У зв’язку з зазначеним відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради підготовлено листи до правоохоронних органів щодо притягнення винних осіб до відповідальності за їх діяльність та/або бездіяльність.

   Припинення теплопостачання до навчальних закладів є порушенням договірних зобов’язань і тому, наразі відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради вивчається питання щодо подання відповідних документів до суду щодо компенсації завданих збитків.