Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вжиті заходи в звязку з обмеженням централізованого опалення в районі

   17 грудня 2015 року в житлових будинках району на мкр. Сонячному, Гірницькому, вул. Співдружності, Подбєльського та ще ряду вулиць було припинено постачання централізованого опалення. Це повязано з припиненням ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго» постачання електроенергії  до котельні № 3 ДП «Криворізька теплоцентраль», крім того енергопостачання припинено ще й на теплорозподільчі пункти.

   Зважаючи на те, що внаслідок цього без опалення залишається майже п’ята частина мешканців району, 17.12.2015 відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянуто питання про невідкладні заходи щодо забезпечення безперебійного функціонування об’єктів життєзабезпечення району в зимовий період 2015-2016 рр. та попередження виникнення надзвичайних ситуацій. Комісією прийнято протокольне рішення щодо прийняття підприємствами тепло-, газо-, водо-. енергопостачання невідкладних заходів щодо безперебійного функціонування об’єктів життєзабезпечення району.