Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зроби місто кращим – голосуй за цікаві проєкти!

Нагадуємо, що 21 жовтня 2019 року розпочнеться голосування в конкурсі проєктів   місцевого   розвитку   «Громадський  бюджет – 2020»   та   триватиме  до 01 листопада 2019 року. Письмове голосування відбудеться у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 8. 30 до 17. 00 (перерва з 12. 30. до 13. 00) та у суботу з 09.00 до 15.00. Для голосування в паперовому варіанті обов’язковою умовою є наявність паспорту громадянина    України    з    відміткою   про    реєстрацію  в м. Кривому Розі (якщо ІD картка, то  необхідно  мати  довідку).

Також, проголосувати можна на електронній платформі реалізації ідей для покращення міста http://gb.kr.gov.ua,  зареєструвавшись за допомогою BankID для клієнтів: ПриватБанк,  ПУМб,  Ощадбанк, Банк Південний,  Idea Bank, Монобанк, Конкорд банк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток.

Звертаємо Вашу увагу, що у категорії «Муніципальні проєкти великі» визначено 6 проєктів по Саксаганському району, які успішно пройшли оцінку та допущені до голосування:

№ 44 «Спорт у всі двори»:

проєктом «СПОРТ У ВСІ ДВОРИ» заплановано виконання робіт з капітального ремонту спортивного майданчика, який знаходиться навпроти будинку № 98 по вулиці Співдружності (баскетбольне та міні-футбольне поле). Виконання робіт дозволить створити умови для фізичного розвитку підростаючого покоління, пропаганди здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом.

№ 60 «Створення комфортних умов перебування пацієнтів в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №4»:

завденням проєкту є капітальний ремонт внутрішніх мереж опалення 4-х поверхової будівлі для покращення енергоєфективності та створення комфортних умов перебуванням пацієнтів (дорослі, діти, вагітні) та працівників, шляхом заміни магістральних трубопроводів системи опалення у підвалі, на технічному поверсі, а також стояків та нагрівальних приладів у приміщеннях на 1,2,3,4 поверхах.

№ 83 «Спортивний ГІРНИЦЬКИЙ»:

проєкт передбачає створення умов для зміцнення здоров’я людей, підвищення фізичної і розумової працездатності, зняття нервово-емоційної напруги та стресів, розвиток фізичної досконалості. Головною метою є створення сучасного, спортивного майданчика (спортивне поле на мкрн. Гірницький, поряд з КЗШ № 68) стане доступним для занять з футболу чи баскетболу, як для дітей так і для дорослих.

№ 92 «Криворізький Об'єкт Промислової Ери Розвитку – КОПЕР – ВІЗИТІВКА МІСТА»:

актуальність проєкту викликана тим, що незважаючи на багату індустріальну спадщину, не всі бажаючі мешканці Кривого Рогу, гості та туристи мають можливість потрапити на діючі об’єкти індустрії нашого міста, якими є і копри шахт, оскільки вони знаходяться на промислових майданчиках та не обладнані для безпечного   перебування    туристів.   Проєкт  передбачає   встановлення  на алеї по

вул. Святогеоргіївській малу архітектурну форму "КОПЕР"– зменшену копію копра однієї з місцевих шахт. Інноваційною складовою стане використання для підсвічування МАФ за рахунок "зеленої енергії" (сонячних панелей) та встановлення інформаційних щитів з шрифтом Брайля для інклюзії людей з особливими потребами. Завдяки впровадженню проекту будуть створені умови для вільного доступу мешканців та гостей міста до історичної індустріальної спадщини Кривого Рогу.

№ 113 «Парк мрії»:

ідея проєкту полягає в облаштуванні парку «Саксаганський» як культурного осередку, який би узагальнив мистецькі потреби відвідувачів парку, художників, колективів художньої самодіяльності, творчих спілок та й, взагалі, простих містян, які прагнуть урізноманітнити своє культурне дозвілля. Отже «творчий майданчик» стане територією креативних ідей, ареною розваг, культурно-мистецькою панорамою розваг будь-яких погодних умов. А встановлення арки з підсвічуванням слугуватиме візитівкою парку, та Саксаганського району в цілому. Також встановлення навісу над сидячими місцями дасть змогу проводити заходи, не зважаючи на будь-які погодні умови.

№ 119 «Крок до змін»:

реалізація проєкту здійснюватиметься на території Саксаганського району, у напряму руху мікрорайонів Сонячний та Гірницький. Основою проєктного рішення є здійснення комплексних заходів зі створення сприятливих, комфортних та безпечних умов пасажирам громадського транспорту. Проєктом запропоновано виконати заміну п’яти зупиночних павільйонів з комплексним благоустроєм території.