Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні підприємці Саксаганського району!

Нагадуємо Вам, що відповідно до п. 3.6.3 Правил благоустрою в місті Кривому Розі затверджених рішенням Криворізької міської ради від 21.10.2015 № 4038, необхідно звернути увагу на проведення своєчасного прибирання прилеглих територій, наявності урн біля об’єктів бізнесу, виконувати прибирання опалого листя, регулярне косіння газонів, уживати заходів щодо боротьби з карантинними рослинами.

Звертаємо увагу, що відповідно до п. 3.6.3.14 названих Правил суб'єкти господарювання зобов’язані прибирати та утримувати територію від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли відведена земельна ділянка не межує з проїжджою частиною вулиці або відстань до проїжджої частини вулиці значна, на відстані 15 м від межі відведеної земельної ділянки (протягом року).

За недотримання вимог Правил благоустрою у м. Кривому Розі передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» у вигляді накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Враховуючи вищевикладене, з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності передбаченої ст. 152 КУпАП, рекомендуємо дотримуватись вказаних Правил та своєчасно реагувати на зміну погодних умов!