Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Воркаут стріт» розширює горизонти!

   Street workout зовсім віднедавна став невід'ємною частиною життя сучасної молоді,  адже має на меті підтримку і пропаганду здорового способу життя, активний рух, тренування на  різних видах спортивного спорядження.

   Завдяки компанії МЕТІНВЕСТ та Центральному ГЗК, які підтримують  ініціативи з розвитку спорту в Кривому Розі, 15 вересня 2014 року в спортивній інфраструктурі Саксаганського району одним спортивним об’єктом стало більше.

   Так, на прибудинковій території по вулиці Балакіна (між будинками №№ 10, 6, 4) замайорів сучасний спортивний майданчик, будівельні роботи якого виконувалися благодійним фондом Сергія Смєлого.

Здача об’єкту відбулася за присутності заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради В. Старовойта, директора з побуту та соціальних питань Центрального гірничо-збагачувального комбінату В. Артюха, голови будинкового комітету будинку № 14, що по вул. Балакіна -  В. Королькова.

   Голова будинкового комітету висловив вдячність компанії Метінвест Холдинг, благодійному фонду С. Смєлого та представникам районної влади  за турботу про молоде покоління нації, зазначивши, що для такого густонаселеного району, як Саксаганський, новостворений комплекс є справжньою необхідністю і, дійсно, принесе багато користі.

Захід висвітлено ДТРК «Криворіжжя» та представниками Першого Національного каналу України.