Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято нового врожаю «Саксаганські смаковеньки»

Шановні саксаганці, мешканці та гості міста, запрошуємо вас на свято нового врожаю «Саксаганські смаковеньки», що відбудеться 19 серпня о 10.00 в парку Саксаганський.  

 Поринути у святкову невимушену атмосферу можливо буде на ярмарці-продажі, майстер-класах, почути неповторність співу та красу української автентичної музики фольклорних гуртів «Вільце» (м.Київ) та «Ексампейя» (м.Кропивницький), побачити виступи творчих колективів МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР, а поєднання живої музики з гарним візуальним ефектом від музикантів комунального духового оркестру КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР не залишить нікого осторонь.

Розважати маленьких мешканців та гостів району на відкритті заходу будуть актори КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР та зробити фото на згадку можна буде з яскравими ростовими ляльками від КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР.  

На святі «Саксаганські смаковеньки» всіх присутніх потішать фуд-зони та буде можливість придбати мед, медові та хлібні вироби, різні смаколики, фрукти, ягоди, вироби «хендмейд», вишиванки та обов’язково підтримати та зробити агро-донати для ЗСУ. Запрошуємо доєднатися та чекаємо на вас!