Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тиждень правил дорожнього руху

У літню пору діти проводять на вулиці більшу частину дня. Перш ніж відправляти дітей самостійно гуляти на вулицю, незайвим буде нагадати їм про правила безпеки на дорозі.

Саме тому в рамках «Тижня правил дорожнього руху» інспектором відділу зв’язків з громадськістю полку патрульної поліції Департаменту національної поліції в Дніпропетровській області спільно зі спеціалістом сектору профілактики служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за сприяння відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради на базах семи закладів освіти району організовано та проведено інтерактивні навчальні зустрічі, на яких дітям в ігровій формі ще раз нагадали про правила дорожнього руху важливість їх дотримання.

Дитяча безпека на дорозі перш за все залежить від нас, дорослих: від того, наскільки якісно ми навчимо дітей правилам дорожнього руху і чи будуть вони уважно ставитися до всіх загроз, котрих так багато навколо. Зрозуміло, що діти не вміють так, як дорослі, аналізувати рух транспортних засобів по рівню шуму, на око оцінювати відстань, швидкість і напрямок. Тому дуже важливо, щоб дитина знала базові правила поведінки на дорозі задовго до того моменту, коли вона починає гуляти по вулицям міста без супроводу дорослих.