Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«З Днем медичного працівника»

Всі ми з вами знаємо, що в медицині немає випадкових співробітників, тому що саме тут працюють самі чуйні люди, які на своєму посту і вдень і вночі рятують здоров’я, а часто, і саме життя людей. Місія ця важка і благородна, вимагає великої віддачі сил, постійної творчої ініціативи, високого професіоналізму.

18 червня о 10.00 годині у сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради було проведено урочистий прийом голови Саксаганської районної у місті ради з нагоди Дня медичного працівника.

Ведучою заходу була неперевершена Оксана Довгій. Концертну програму підготували учасники зразкового аматорського колективу «Арт-студія «Дитячий світ» (керівник Наталія Журавель) Палацу культури «Саксагань».

Захід був теплий та сердечний.

Тож, низький уклін вам, медичні працівники, за вашу невтомну працю та щире відкрите серце, за ваш досвід, знання, добрі умілі руки, за чуйність і здатність до співчуття. Бажаємо вам професійних успіхів, здоров’я, щастя, благополуччя і завжди гарного настрою!