Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Карантин – життя триває

На сьогодняшній день уряд продовжив строки загальнонаціонального карантину в Україні – він триватиме до 22 травня 2020 року. Але життя триває і питання реєстрації/зняття з реєстрації, оформлення спадку, купівля-продаж житла, довідка про реєстрацію залишаються актуальними.

Для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 у 2019/2020 всі адміністративні послуги відділом реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради надаються через портал державних послуг iGov.

На сьогодні багато людей прагне отримати послуги в онлайн режимі-так за квітень 2020 року за допомогою порталу мешканці отримали 82 послуги тоді як за 2019 рік всього 56 послуг. Це говорить про зростання попиту одержання послуг онлайн.

 Реєструйтесь на порталі державних послуг iGov та обирайте зручний для Вас день та час візиту. Для цього необхідно увійти на портал за адресою igov.org.ua, обрати розділ «Місце проживання», найти послугу, яка Вас цікавить, далі обираєте регіон, варіант входу в систему, оформлюєте заяву, завантажуєте відскановані документи з переліку. Це займе близько 15 хвилин, підказки на порталі допоможуть з усім швидко розібратися.

Після перевірки документів спеціалістом відділу, заявнику на електронну адресу надійде повідомлення з підтвердженням прийняття заявки та переліком документів, оригінали яких необхідно взяти із собою.

Подбаймо про безпеку разом.