Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочисте відкриття відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради

   17. 05. 2016 о 10. 00 міський голова Вілкул Юрій Григорович проводив урочисте відкриття відділу реєстрації місця проживання громадян  виконкому Саксаганської районної у місті ради, що розташований за адресою: вул. Мелешкіна, буд. 32, каб. 112.

   Основні завдання відділу: здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування осіб; формування та ведення реєстру територіальної громади Саксаганського району; передача інформації та/або внесення в установленому законом порядку відомостей про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування до Єдиного державного демографічного реєстру; надання безоплатної первинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

   Серед переваг відділу -  орієнтований на громадян режим роботи - щодня, окрім суботи та неділі, з 08.30 до 17.00 з перервою на обід з 12.30 до 13.00.

   Некабінетна система обслуговування сприяє прозорості роботи і додає впевненості відвідувачам. Отримати бланки, зробити ксерокопії документів можна місці зовсім безкоштовно. Оплатити за послуги можливо через термінал який установлений в приміщенні відділу. Вся необхідна інформація, щодо роботи відділу, зразки заповнення заяв та бланки розміщені на інформаційних стендах при вході в приміщення.

   Приміщення, де розміщений відділ оснащене протипожежною та охоронною сигналізаціями, новими сучасними технологіями, що забезпечують швидко та зручно прийняти та опрацювати пакет документів.

Особлива увага приділяється архівному приміщенню, де знаходиться картотека з даними мешканців району. Дане приміщення оснащене системою порошкового вогнегасіння.

   На вікнах приміщення встановлено решітки для збереження баз персональних даних мешканців району. А також в приміщені встановлена сучасна охоронна система. В приміщені ведеться відеоспостереження. Камери направлені не тільки на відвідувачів, а також на спеціалістів відділу , для уникнення конфліктних випадків.

   Для маленьких відвідувачів є невеличкий столик на якому розміщені олівці й книжки-розмальовки. 

   Першими відвідувачами Саксаганського відділу реєстрації стали 12 шістнадцятирічних юнаків та дівчат. Паспорти нового зразка їм вручив міський голова Вілкул Юрій Григорович.