Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Весняний районний турнір з міні-футболу на «Кубок Фольксвагена» знову зібрав друзів

         З метою підвищення популяризації та розвитку масовості футболу в районі, організації фізкультурно-оздоровчої роботи серед різних верств населення, залучаючи їх до регулярних занять футболом, 16 квітня 2016 року  на базі палацу спорту комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбувся традиційний районний турнір з міні-футболу серед команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів на «Кубок Фольксвагена», в якому взяли участь вісім команд, а саме: «Саксаганський виконком», ТОВ «Ашан», СК «Тарас», АТ «Корум КЗГО», ТОВ «Епіцентр КР», ТОВ «Фольксваген Центр Кривий Ріг», ДПП «КПВП» та команда «Освіта».

         Спортивний захід розпочався з параду-відкиття, на якому команди патріотично, хором виконали гімн України та вшанували пам'ять загиблих в зоні АТО.

Учасників турніру вступним словом привітав та побажав перемоги директор сервісного центру ТОВ «Фольксваген Центр Кривий Ріг» Башкатов Ігор Іванович.

         За жеребом команди-учасники змагань були розділені на дві групи по чотири команди в кожній де грали по коловій системі. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними СК «Тарас» та АТ «Корум КЗГО», з рахунком 0:2 перемогу святкувала команда заводчан. Переможці групового турніру змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним «Кубком Фольксвагена». У фіналі зійшлися команди «Саксаганського виконкому» та «Освіти», в якому сильнішими були освітяни (0:1).

         Від головних спонсорів турніру ТОВ «Фольксваген Центр Кривий Ріг» переможці та призери змагань з міні-футболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Були визначені також кращі гравці турніру, які отримали пам’ятні подарунки, ними стали:

- кращий нападник (8 голів) – Голяк Євген (АТ «Корум КЗГО»);

- кращий воротар – Штамбур Олександр («Освіта»);

- кращий захисник – Мурашко Костянтин («Саксаганський виконком»).

         Всі команди-учасниці районних змагань від ТОВ «Ашан» та ТОВ «Епіцентр КР» отримали напої.

         Подібні спортивні заходи єднають людей єдиною думкою, єдиною ціллю - здоров’ям. І нехай гучний спортивний лозунг «Перемагає сильніший» сьогодні відійде на друге місце, бо сьогодні переможці всі, бо турнір зібрав справжніх друзів.