Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкування Дня призовника у Саксаганському районі

   14. 04. 2016 року у приміщенні КЗ МПК «Саксагань» відбулись урочисті заходи з нагоди святкування в Україні Дня призовника.

   У Саксаганському районі дана традиція була започаткована ще у 2006 році. І сьогодні, коли питання захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої Вітчизни гостро стоїть перед кожним свідомим громадянином України, дана традиція була відновлена. Адже підпримка, увага та любов до наших майбутніх захисників, для синів нашої держави, які мають отримати свій перший військовий досвід дуже важлива.

Привітати  майбутніх військовослужбовців прийшли керівники району, працівники районного військового комісаріату, батьки, рідні та друзі  призовників.

   До початку заходу призовникам були втручені сувеніри та освячені обереги. У фойє палацу культури можна було роздивитись виставки військового обладнання, зброї, історичні пам’ятки  підготовлені районним військовим комісаріатом, військовою частиною 3011 Національної гвардії України, закладами освіти району та відвідати прекрасний зимовий сад.

   З урочистого винесення Державного прапору України було розпочато святковий захід. До майбутніх захисників Вітчизни звернувся голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович зі словами привітання та побажанням гідно нести свій чоловічий обов’язок. Адже немає на Землі більш почесної справи, ніж захист своєї Батьківщини.

   Військовим комісаром Саксаганського районного військового комісаріату підполковником Бритвичем Олександром В’ячеславовичем зі сцени було зачитано наказ про проведення призову навесні 2016 року.

   З побажаннями та благословенням до майбутніх захисників зі сцени звернувся присутній на заході клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору Української Православної Церкви протоієрей Андрій Будовський. Слова настанови від імені ветеранів Саксаганського району були проголошені Ветераном Великої Вітчизняної війни Валентином Григоровичем Кривошей. Від імені матерів усіх призовників – мамою призовника – Сніжко Наталією Анатоліївною. Лунали і слова вдячності своїм батькам із вуст призовників.

   Веселий настрій присутнім подарували виступи творчих колективів району та військовослужбовців, які розпочали концертну програму чудовим виконанням пісні про солдата.