Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Безпечні канікули

Традиційно перед канікулами в закладах загальної середньої освіти району проходять «Тижні безпеки життєдіяльності».

В рамках Тижня учні пригадають правила безпеки життя під час канікул. Проводять мозковий штурм на теми: "Я на вулиці", "Я пішохід", "Я вдома",  "Я в Інтернеті". Переглядають та обговорюють тематичні відеоролики. Складають пам'ятки для себе та однокласників.

А у гості до учнів 1-х класів Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 "Імпульс" завітали майбутні працівники поліції, курсанти Донецького юридичного інституту. Вони розповідали дітям про те, як треба дотримуватися безпеки на дорозі, які порушення можуть призвести до аварійно-небезпечних ситуацій, про важливість світло відбивних елементів на одязі, демонстрували амуніцію поліцейських. Діти були дуже активними, тому спілкування пройшло з користю, а головне школярі багато чого запам'ятали. Такі уроки, які підкріплюються практикою, завжди дають кращій результат і допомогають нашим дітям бути здоровими.

Канікули мають бути безпечними, тож бережіть себе та здоров'я й життя рідних і близьких людей. А якщо раптом доведеться стати свідком нещасного випадку, невідкладно телефонуйте до служби порятунку «101».