Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено єдиний День інформування трудового колективу комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4»

   17. 03. 2016 о 08. 00 проведено єдиний День інформування трудового колективу комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» (вул. Мелешкіна, 21). Зустріч проходила під головуванням заступника голови районної у місті ради Криворотнього І. І. Трудовий колектив було ознайомлено з процедурою оформлення та змінами у постанові щодо виплати матеріальної допомоги у зв’язку з підвищенням тарифів за рахунок міського бюджету. Учасники зустрічі мали можливість отримати відповіді на питання про зміни у пенсійному законодавстві, що відбулися з 01. 01. 2016. Актуальною була інформація про різні способи перевірки своїх персональних даних у Державному реєстрі виборців та у списках виборців для голосування на позачергових виборах Криворізького міського голови, що відбудуться 27. 03. 2016. Цікавою та корисною виявилася інформація про перейменування топонімів Саксаганського району відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Присутні дізналися про змогу долучитися до громадських обговорень з цього питання, а також про місце і час їх проведення. Всього у заході взяли участь 55 осіб.