Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Перемоги на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в номінації «Інформатика»

17 лютого 2022 року завершився обласний етап  Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в номінації  «Інформатика».

У конкурсі  брали участь 63 педагоги закладів освіти Дніпропетровської області. Всі  випробування  пройшли лише 4 учасники.

Вчителі інформатики Саксаганського району гідно представили район на цьому конкурсі: Бистрова Єлизавета Михайлівна, вчитель інформатики  Криворізької гімназії 91 Криворізької міської ради Дніпропетровської області, Медведєва Світлана Валеріївна, вчитель інформатики Криворізького природни-чо-наукового ліцею Криворізької міської ради Дніпропетровської області.

Світлана Валеріївна виявилася кращою на тестуванні, показала фрагмент дистанційного уроку, методичний практикум для вчителів та організацію практичної роботи для учнів у дистанційному форматі з використанням диференційованого підходу до учнів. А головне провела очний урок в закладі загальної середньої освіти у місті Дніпро.

І от заслужена перемога: Світлана Валеріївна виборола І місце на обласному етапі й представить нашу область на Всеукраїнському рівні. Пишаємося здобутками нашої землячки та колеги й бажаємо нових перемог на найвищому рівні!