Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Карантин подовжено до 30 квітня

18.02.2021 року опублікована постанова КМУ від 17.02.2021  № 104, якою Уряд продовжив на території України термін дію карантину до 30 квітня 2021 року.

Починаючи із 24 лютого 2021 року на території України діятиме "жовтий" рівень епідемічної небезпеки з відповідними обмеженнями та протиепідемічними заходами, що наразі діють на території всієї країни.

Погіршення епідемічної ситуації в окремих регіонах та настання ознак "помаранчевого" рівня епідемічної небезпеки, стане сигналом для місцевих органів виконавчої влади вжити додаткові протиепідемічні заходи, які запроваджуються рішеннями регіональних комісій з ТЕБ та НС з метою недопущення подальшого погіршення епідемічної ситуації.

При настанні в регіоні ознак "червоного" рівня епідемічної небезпеки рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС на території всього регіону вводяться додаткові обмеження, аналогічні тим, які були встановлені в Україні з 8 до 25 січня 2021 року.

Кольорові рівні епідемічної небезпеки встановлюватимуть на рівні областей, а не окремих районів чи населених пунктів.

Перехід на "зелений" рівень відбуватиметься на усій території України, але для цього ситуація із захворюваністю має суттєво покращитися не менше, аніж у 13 регіонах.

Закладам громадського харчування в "жовтому" рівні регіонів дозволять працювати до 24-ої години.

Зміни до "карантинної" постанови № 1236 прийняли на засідання Уряду 17.02.2021 року.

Більш  детально з встановленими  обмеженнями можна ознайомитися за посиланнями

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-deyakih-aktiv-kabinetu-ministriv-ukrayini-104-170221

Не наражайте на небезпеку себе та близьких! Збережімо Україну!