Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Алмаз яскравого успіху

Новорічні та різдвяні свята асоціюються з ялинкою, родиною, традиціями, подарунками, прикрасами, снігом та сніжинками, сяйвом, дорогоцінним камінням! З багатьох компонентів складається справжнє новорічне зимове свято, багатогранне, як алмаз, таке ж яскраве та чудове!

17.01.2019 в міському комунальному закладі "Палац культури "Мистецький" Криворізької міської ради відбулося традиційне підведення підсумків районного фестивалю «Новорічні дива – 2019» серед закладів освіти району. Організатором заходу є виконком Саксаганської районної у місті ради за підтримки «Опозиційного блоку – партії миру та розвитку».

Вітали присутніх в залі Скляр С. Л., заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради, депутати районної у місті ради Селюта Н. В., Резніченко О. С.

Подячні листи голови Саксаганської районної у місті ради за надану благодійну допомогу в організації новорічних та різдвяних свят для дітей закладів освіти Саксаганського району, небайдуже ставлення, увагу та підтримку підростаючого покоління, отримали Борейко Р. Л., фізична особа-підприємець, Головченко О. А., фізична особа-підприємець, Цидуля П. О., директор товариства з обмеженою відповідальністю «БАЗИС-КР»; за організацію доброчинних новорічних та різдвяних свят для дітей пільгових категорії закладів освіти району, увагу та підтримку підростаючого покоління, отримали чотири заклади освіти району (КЗШ №№ 19, 120, КПНЛ, ДЮСШ № 10); за надану допомогу в організації новорічних та різдвяних свят для дітей закладів освіти Саксаганського району, небайдуже ставлення, увагу та підтримку підростаючого покоління, нагороджено Федоренко Т. А., методиста-куратора Саксаганського району комунального закладу «Інноваційно-методичний центр» Криворізької міської ради.

Подяки  відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради за підтримку в проведенні районного фестивалю "Новорічні дива 2019" отримали

колективи КЗО "Криворізький ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовко" ДОР та МКЗ "Палац культури "Мистецький" КМР.

У рамках фестивалю організовано проведення п’яти конкурсів, грамоти переможців отримали 37 закладів освіти. А саме:

- конкурс «Краще новорічне свято для дітей»:

І місце – ДНЗ №№ 264, 300, КЗШ № 19; 

ІІ місце – ДНЗ №№ 202, 261, КЗШ № 51, ЦСДЮМ «Олімп»;

ІІІ місце – ДНЗ № 57, КЗШ №№ 21, 119.

- конкурс «Краще зовнішнє оформлення  закладу освіти «Зимове мереживо»:

І місце – ДНЗ № 194, КНВК № 58;

ІІ місце - ДНЗ № 261, КНВК № 35, ЦДЮТ «Сонях»;

ІІІ місце - ДНЗ №№ 254, 264, КЗШ № 118.

- конкурс «Фішка року»:

І місце – НВК № 278, КГ № 91;

ІІ місце - ДНЗ № 249, «СЮТ Саксаганського району»;

ІІІ місце - ДНЗ №№ 42, 57,151, КЗШ №№ 68, 120.

- конкурс «Краще проведення ігрової програми у районному ялинковому містечку»:

І місце – КЗШ № 68;

ІІ місце – КЗШ № 124;

ІІІ місце – КЗШ № 19, КГ № 91.

- заочний конкурс новорічної мультиплікації та анімації:

І місце – КЗШ № 41;

ІІ місце – КЗШ №№ 68, 120;

ІІІ місце – КЗШ № 72, КСШ № 74, КПНЛ.

Гран-прі фестивалю отримали колективи дошкільного навчального закладу № 264, Криворізької загальноосвітньої школи № 68.

Гарний настрій подарували глядачам яскраві виступи зразкового художнього колективу хореографічного ансамблю «Вибрики» (КЗШ № 21), колективу сучасного танцю «Альфа-Прайд» (КЗШ № 43), студії естрадно-сучасного танцю «Руаяль» (КЗШ № 19), зразкової дитячої естрадної студії "Ля-ля-фа" (ПК «Мистецький»).

Приємним сюрпризом для присутніх стала лотерея «Щаслива удача», переможці якої отримали сертифікати на безкоштовне відвідування занять ЦТКЕУМ «Мандрівник», ЦСДЮМ «Олімп», ДЮСШ № 10.

Ще раз вітаємо всіх переможців! Велике спасибі всім тим, хто активно брав участь і підтримував всі починання учасників. Величезна подяка людям, які допомагали створювати новорічну казку для маленьких мешканців району.

Бажаємо, щоб відчуття казки та віра в чудеса завжди були поруч з вами!