Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зимовий фестиваль у КСШ № 107

          Напередодні зимових канікул та новорічних свят у Криворізькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 107 з поглибленим вивченням англійської мови за ініціативи адміністрації та учнівського самоврядування «Рада друзів», з метою виховання у молоді поваги до національних цінностей, народних традицій та обрядів пройшов традиційний шкільний Зимовий фестиваль.

          Протягом трьох відбіркових турів журі, до складу якого входили представники педагогічного колективу та старости кожного класу, переглянуло 32 номери художньої самодіяльності учнів 1-11 класів. За більшістю голосів до святкового гала-концерту було відібрано 12 номерів.

          Свято Маланки 13 січня 2017 року розпочалося поздоровленням учнів щедрівками від вокального колективу «Співограй» та солодощами від Діда Мороза, а завершилося гала-концертом.

          Впродовж кількох тижнів у школі проводився конкурс на краще новорічне оформлення класних кімнат, переможцями якого стали учні 3-А, 8-А та 10-А класів.

          Всі учасники шкільного Зимового фестивалю отримали грамоти, а учасники гала-концерту – солодкі подарунки.

          Свято закінчилося, а теплі враження від нього залишилися, щоб зігрівати серця дітей добром і любов’ю.