Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Завершилися промислові іспити експериментального ковша виробництва АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання»

   «Черговим успіхом завершилися промислові іспити експериментального ковша виробництва АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання» з модернізованою передньою стінкою. Його випробовували в умовах Інгулецького ГЗК групи Метінвест, починаючи з квітня 2015 року. Моніторинг проводився на екскаваторі ЕКГ-10, який працював в рудо-скельному забої, у порівнянні з серійним ковшом АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання», який відпрацював на цій же машині в попередньому періоді.

   Під час випробувань напрацювання експериментального ковша по відвантаженій гірничій масі склало на 24,9 тис. м3 більше, що перевищує показник серійного ковша на 11,12%.

   За позитивними результатами випробувань, керівництвом Дивізіону відкритої розробки заплановано перейти на виробництво саме ковша з модернізованою передньою стінкою, що дозволить забезпечити більш довготривалий строк експлуатації.

   За матеріалами: www.corum.com»