Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання серед школярів з шахів «Біла тура»

   За для популяризації та розвитку в районі розумових ігор, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи зі школярами, а також виявлення обдарованих особистостей, 15 січня 2016 року на базі КНВК № 35 (вул. Співдружності, 84а) відбулися районні змагання з шахів серед учнів закладів освіти «Біла тура» за програмою спортивних ігор «Олімпійські надії», в яких взяли участь 72 юних спортсменів з 12 закладів освіти (КЗШ №№ 19, 43, 51, 68, 113, 120, 124, КСШ №№ 74, 118, КНВК № 35, КГ № 91, КПНЛ).

   Змагання проводилися серед юнаків і дівчат 2002 року народження і молодших у командно-особистому заліку. Склад команди (3 юнаки, 1 дівчина та 2 запасних учасника).

   Перше місце з невеликим відривом здобула команда юних шахістів КЗШ № 68 (тренер Довгий С. Й.), друге місце дісталося спортсменам з команди КЗШ № 43 (тренер Антоненко С. Г.), третє місце виборола перспективна команда  учнів КНВК № 35 (тренер Земляна Л. В.). В особистому заліку були визначені абсолютні чемпіони, ними стали: серед юнаків - Аліев Тургай (КЗШ № 43), серед дівчат - Ярошенко Яна (КНВК № 35).

   Команди переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками та грамотами.

   І хай в сьогоднішніх змаганнях переміг сильніший, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!

   А шаховий клуб «Біла королева», що функціонує на базі КНВК № 35 (вул. Співдружності, 84а) запрошує до своїх лав всіх охочих навчитися розумовим видам спорту! 

   Честь Саксаганського району у міських змаганнях з шахів «Біла тура»  серед учнів закладів освіти 2002 року народження і молодші з 23 по 24 січня 2016 року буде захищати команда КЗШ № 68.

   Тож, побажаємо нашим чемпіонам витримки, гнучкості, командного духу та гучної перемоги в здобутті омріяних медалей в міській першості.