Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Пишаємося нашими земляками

О спорт, ти - світ!

Пьер де Кубертен

Міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation Ukrain  було проведено Всеукраїнський конкурс проєктів учителів-новаторів, покликаний заохотити та надати необхідну допомогу вчителям фізичної культури, які мають інноваційні авторські розробки викладання та власним прикладом надихають своїх учнів вести активний і здоровий спосіб життя. У цьому конкурсі  взяли участь  145 педагогів з усієї України. Учасники запропонували інноваційні методики з розвитку фізичної культури у школі. Конкурс проходив у два етапи. Після першого кількість учасників скоротилася до 50, після другого – до 25, які й стали фіналістами. Один із них - Штамбур Олександр Олександрович, учитель фізичної культури Криворізької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19, директором якої є Євдокимова Тамара Василівна, що  й  сприяла  його   участі  в  конкурсі.

25 листопада 2020 року відбулося нагородження подарунковими сертифікатами переможців конкурсу.

Олександр Олександрович, хоча ще молодий, але цілеспрямований та   творчий педагог, щиро закоханий у свою професію,  справжня гордість і школи, і міста. Його діяльність  спонукає  до нових звершень як його учнів, так і колег. Він не тільки вчитель, а й приклад для наслідування, наставник, що знайде ключик до душі кожного свого  вихованця.