Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перемога на міському літературному конкурсі

Середина грудня ознаменувалася чудовою, хвилюючою новиною!

13 грудня 2019 року у Молодіжному центрі при Криворізькому державному педагогічному університеті «#StudHub» відбулося урочисте підбиття підсумків міського літературного конкурсу серед учнівської, студентської та робітничої молоді - «Примножимо славу Придніпров’я».

З метою залучення молоді до творчості та збагачення культурної скарбниці рідного краю, зазначений конкурс проводився із січня по травень 2019 року за ініціативи громадської організації «Примножимо славу Придніпров’я» та підтримки департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради. Оцінювало роботи високо компетентне журі у складі письменників та журналістів міста.

Радісною звісткою стало те, що за підсумками творчого змагання, студентка Криворізького державного комерційно-економічного технікуму Паляниця Каріна (гр. РС17-1, творчий керівник – викладач філологічних дисциплін, Короткова О. А.) посіла почесне І місце, ставши переможницею конкурсу і отримавши право публікації своїх творів у криворізькому альманасі «Саксагань»!

Бажаємо переможниці творчого натхнення та нових перемог.