Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

На території району розпочато торгівлю ялинками та новорічними іграшками

   З 01 грудня по 31 грудня 2015 року суб’єктами господарювання на території району розпочато торгівлю ялинками та новорічними іграшками.

   Роздрібна торгівля ялинками та новорічною атрибутикою повинна здійснюватися з дотриманням вимог чинного санітарного, про захист прав споживачів, податкового, земельного законодавства України та з дотриманням правил торгівлі, норм стандартизації, метрології та сертифікації. 

   Суб’єкти господарювання, які мають намір отримати декларацію про розміщення підвідомчого їм об’єкта бізнесу, звертаються до виконкому Саксаганської районної у місті ради шляхом заповнення бланку декларації у двох примірниках та включає в себе повідомлення про зовнішній вигляд об'єкта з наявністю відповідної вивіски, інформування про його належність, режим роботи, у т. ч. з використанням електронного формату, фотографій, тощо.

   Пропонуємо «ялинкові базари» розмістити на території ринків району, а саме: «Ювілейний» ДП ДОСС «Ринок Ювілейний», «Жовтневий» ТОВ «Юнит», «Бульвар Вечірній» ТОВ «Спот-Маркет».

   За більш детальною інформацією із вищезазначеного питання радимо звертатись до відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб.403,405 тел. 64-33-44,64-32-11)