Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулися районні змагання з волейболу серед дівочих збірних команд учнів загальноосвітніх шкіл за програмою спартакіади школярів «Олімпійські надії»

   З 09 по 12 грудня 2013 року на базі КСШ № 74 відбулися районні змагання з волейболу серед дівочих збірних команд учнів загальноосвітніх шкіл за програмою спартакіади школярів «Олімпійські надії», в яких взяли участь шість дівочих команд  (КЗШ № № 11, 43, 72, 113, КСШ № 74, КПНЛ). Перше місце серед дівчат виборола команда юних волейболісток КСШ № 74, друге місце дісталося спортсменкам КЗШ № 113, третє місце виборола збірна команда КЗШ № 72.

   Голова комітету  з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради нагородив переможців і призерів районних змагань з волейболу кубками, грамотами та спортивним інвентарем.

   Дівоча збірна команда, складена на базі команди-переможниці районних змагань з волейболу, в лютому 2014 року буде захищати «кольори» Саксаганського району в міських змаганнях.