Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З Днем народження, рідний районе!

13 листопада у комунальному закладі «Палац культури «Мистецький» та комунальному закладі «Палац культури «Саксагань» відбулися районні урочистості з нагоди відзначення 45-ої річниці від дня заснування Саксаганського району. Кращих представників територіальної громади району було нагороджено відзнаками міського та районного рівнів. У заходах взяли участь секретар Криворізької міської ради Сергій Маляренко, заступник Криворізького міського голови Надія Подоплєлова, голови районних у місті Кривому Розі рад, заступник голови Саксаганської районної у місті ради Ігор Криворотній, представники виконкому Саксаганської районної у місті ради, керівники та працівники підприємств, установ, закладів району. Заходи було організовано та проведено з дотриманням усіх протиепідемічних заходів та карантинних обмежень.

За історію свого розвитку район як складова частина міста й маленька частинка всієї держави пройшов тернистими дорогами декількох суспільно-політичних формацій. Наш район став справжньою душею Кривого Рогу, його гордістю та важливою ланкою у соціально-економічному та культурному житті. Тож, побажаємо рідному району подальшого процвітання, зростання та зміцнення, а всім саксаганцям – здоров’я, миру, спокою та впевненості у завтрашньому дні!