Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дітям про «заборонений плід»…

Ще з малечку дорослі навчають своїх дітей гарним манерам та добрим вчинкам, усіляко піклуються про них, оберігають від негараздів, бо від виховання залежить щаслива старість.

Тому дуже важливо вчасно помітити та упередити нездорові інтереси у дитини. Завжди найкращим способом боротьби з негативними проявами була і є профілактика, адже «крапля камінь точить!».

З метою упередження порушень загальноприйнятих норм поведінки, профілактики правопорушень і злочинності, насильства серед школярів, самовільних уходів дітей з дому, боротьби з тютюнопалінням школярів та вживання ними наркотиків, запобігання насильства в родинах, роботи з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, вибору майбутньої професії школярами, профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму та інших видів побутового травматизму у закладах освіти проходять інформаційні зустрічі.

15. 11. 2017 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 119 проведено зустріч на тему «Профілактика негативних проявів у дитячому середовищі». Перед учнями виступили сімейний лікар КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4», представник служби у справах дітей, інспектори патрульної та Саксаганського відділів поліції.

Наприкінці зустрічі дітям до перегляду запропоновано фільм під назвою «Заборонений плід», який відкриває справжнє обличчя шкідливих звичок та неправомірної поведінки.