Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Осінній ярмарок «Саксаганський формат»

14 жовтня відбувся осінній ярмарок «Саксаганський формат», який об’єднав велику торгівлю на багатолюдних локаціях, де усі бажаючі мали змогу не лише придбати сільськогосподарські продукти та різні смаколики, а й помилуватись виконанням щирих українських пісень, виступами творчих колективів, солістів та епатажним кавер-бендом.

В Саксаганському осінньому ярмарку приймав участь колектив української пісні «Черемшина» (Лозуватської сільської ради), які своїми щирими та сердечними піснями добавили колориту на заході. Комунальний духовий оркестр КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР подарував слухачам свій виступ з широким спектром музичних творів різних стилів, жанрів та напрямів.

Казкової атмосфери добавив вуличний театр «Highlights» (м.Київ), який високими ходулями та яскравими, оригінальними костюмами не залишив нікого осторонь. Багато фото та селфі також зробили і з козачкою та козаком від КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР та КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР.        
Надзвичайно насиченою, потужною та творчою була програма на мистецькому майданчику парку Саксаганський. На сцені вирували розмаїття стилів і напрямів найкращих колективів, ансамблів та солістів закладів культури Саксаганського району. Танці, що виконувались в досконалих ритмах - це поєднання української лаконічності і сучасного задуму, а також чарівне виконання сольних композицій та джазових мелодій. Запальна «Zumba» від Каріни Білик під драйвовий музичний супровід зарядила позитивом і додала ще кращого настрою.

Фольклорно-етнографічний настрій, щоб об’єднати усіх відвідувачів у парку Саксаганському душевною автентичною піснею, створив народний аматорський фольклорний ансамбль «Ексампейя» (м.Кропивницький).

Драйвовий та епатажний кавер-бенд «Headshot» (м.Одеса) швидко завоював популярність та любов глядачів завдяки своїм запальним виступам. Музикантів проводжали бурхливими оплесками.

Завершив творчу програму ярмарку «Саксаганський формат» потужним виступом соліст МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР Микола Клінецький з патріотичним лазерним перформансом «PROLASER SHOW».

Партнером заходу «Саксаганський формат» виступив МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР, а студія «Jazz club service» зі справжніми майстрами на професійному обладнанні створили якісний та потужний звук на заході.
Осінній ярмарок «Саксаганський формат» залишив багато вражень, драйву та яскравих емоцій, всі гарно відпочили, зарядилися позитивом, насолодилися спілкуванням та зробили потрібні запаси!       
Відділ культури вдячний за самовіддану працю кожному, хто доклав багато зусиль для проведення цього заходу! Разом ми одна команда!