Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Віддайте свій голос за найкращих!

В категорії «Шкільні заклади» у конкурсі проєктів місцевого розвитку  «Громадський бюджет – 2020» пройшли  експертизу  та  допущені до голосування 6 проєктів по Саксаганському району. Саксаганці, визначайте найкращі на Вашу думку та голосуйте. Голосування за проєкти розпочнеться 21 жовтня 2019 року та триватиме до 01 листопада 2019 року. Голосують мешканці міста та внутрішньо переміщені особи, зареєстровані в Кривому Розі, які досягли 18 років.

 12 «Іноваційний центр вивчення іноземних мов «Smart Studio»:

проєкт передбачає облаштування спеціалізованого кабінету на території  КЗШ І-ІІІ ступенів № 120 з необхідним мультимедійним, акустичним обладнанням для покращення якості викладання, збільшення вправ аудіювання та створення можливості якісного прослуховування носія мови та перетворення звичайного класу іноземної мови в інтерактивне мультимедійне середовище. Адже вивчення іноземних мов є важливим аспектом життя сучасної людини.

№ 13 «Розумні перерви: відпочинок з користю»:

щоб перебування дітей у школі було максимально корисним, слід чергувати навчальний процес із відпочинком, адже у школі діти проводять багато часу. Коридори та рекреації необхідно перетворити у простір, який допомагав би учням відпочивати від уроків і переключатися з одного виду діяльності на інший. Саме   тому  пропонується  проєкт,  який   перетворить  звичайні  рекреації КНВК № 35 «Імпульс» на місце цікавого дозвілля.

№ 23 «STEM - Лабораторія в освітньому просторі»:

«STEM - Лабораторія в освітньому просторі»  загальноосвітньої школи І-ІІІ сту-пенів № 72 Криворізької міської ради Дніпропетровської області слугуватиме як багатофункціональний центр креативності й інновацій, для задоволення зростаючих потреб учнів практично в усіх сферах освітньої діяльності. Проєкт передбачає створення сучасного дослідницько-експериментального арт-простору, шляхом об’єднання зусиль педагогічного колективу у формуванні стійких знань з навчальних предметів, об’єднання зусиль громади на реалізацію міської програми благоустрою території міста, реалізації завдань концепції Нової Української школи через роботу за новим змістом освіти, який заснований на формуванні компетентностей, необхідних для успішної самореалізації в суспільстві.

 35 «Територія здоров'я»:

проєкт передбачає модернізацію умов для фізичного розвитку учнів школи та дітей, що перебувають на інклюзивному навчанні. КЗШ № 43 працює з 1964 року, тому цілком закономірним є той факт, що спортивне обладнання закладу на сьогодні вже застаріло, немає можливості проводити інтегровані заняття фізичного виховання через відсутність у спортивній залі відповідного оснащення.

№ 48 «Зручна дорога до школи – щасливі діти та дорослі»:

головною метою проєкту є укладка тротуарної плитки на території Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 41, облаштування підходу до закладу з бульвару Маршала Василевського (встановлення сходів та пандуса). Реалізація даного проєкту забезпечить безперешкодний та безпечній доступ до школи й мікрорайонів.

№ 115 «Інтерактивна подорож у часі»:

проєкт «Інтерактивна подорож в часі» передбачає осучаснення кабінету історії в КСШ № 74. Без минулого не має майбутнього, а зробити вивчення минулого цікавим для майбутнього покоління допоможе сучасний кабінет історії з новітніми технологіями. Проєкт допоможе подати матеріал дітям в оновленому вигляді, поєднавши теоретичні та відразу ж й практичні знання на уроці, завдяки використанню інтерактивної панелі. Реалізація даного проєкту сприятиме водночас якісному навчальному процесу, а найголовніше - мотивацією до навчання майбутнього покоління.

Письмове голосування відбудеться у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 8. 30 до 17. 00 (перерва з 12. 30. до 13. 00) та у суботу з 09.00 до 15.00. Нагадуємо, що для голосування в паперовому варіанті обов’язковою умовою є наявність паспорту громадянина України з відміткою про реєстрацію в м. Кривому Розі (якщо ІD картка, то необхідно мати довідку).

Також, проголосувати можна на електронній платформі реалізації ідей для покращення міста http://gb.kr.gov.ua,  зареєструвавшись за допомогою BankID для клієнтів: ПриватБанк,  ПУМб,  Ощадбанк, Банк Південний,  Idea Bank,   Монобанк, Конкорд банк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток.