Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Голосуйте за цікаві ідеї!

Шановні мешканці Саксаганського району, нагадуємо, що голосування за проєкти у конкурсі «Громадський бюджет – 2020» розпочнеться 21 жовтня 2019 року та триватиме до  01 листопада 2019 року. 6 проєктів по Саксаганському району в категорії «Дошкільні та позашкільні навчальні заклади» пройшли експертизу та допущені до голосування, визначайте ті, за які віддасте свій голос.

№ 16 «Мелодія дитячих посмішок»:

одним із пріоритетних напрямків освітнього процесу ДНЗ № 261 є створення середовища, яке сприяє забезпеченню щасливого проживання дитиною дошкільного дитинства. Нікого не потрібно переконувати у важливості музичного виховання дітей дошкільного віку. Завдяки реалізації даного проєкту у дошкільнят будуть всі можливості для розвитку музичних здібностей.

№ 17 «Спортивна зала нашої мрії»:

проєкт передбачає поточний ремонт та придбання сучасного спортивного обладнання у спортивній залі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 32». Втілення в життя даного проєкту дозволить зробити черговий успішний крок на шляху комплексної реалізації суспільно значимих напрямків, а саме: покращить стан здоров’я дітей, зміцнить засади здорового способу життя, дасть змогу покращити стан фізичного і психологічного здоров`я дітей та педагогів; позитивно вплине на організацію дозвілля сімей, а також згуртує навколо спільної справи дошкільників та працівників.

№ 31 «Чарівний світ для особливих дітей»:

в цей складний час багато батьків не мають змоги лікувати своїх дітей в приватних клініках через брак коштів. Облаштувавши сенсорну кімнату в КЗ «ДНЗ № 202»КТ КМР, діти матимуть змогу для зміцнення організму, корекції зору та укріплення психіки в сучасній сенсорно-розвивальній кімнаті, адже дошкільний заклад відвідують діти різних пільгових категорій.

№ 94 «Безпечне дитинство - турбота дорослих»:

з    метою    створення   безпечних    умов   перебування    дітей   в   КЗ  «ДНЗ (ясла-

садок) № 222» КМР, збереження майна закладу та поліпшення естетичного вигляду, необхідно здійснити заміну огорожі та укладку тротуарної плитки на доріжках, що ведуть від хвіртки.   Проєкт   передбачає заміну огорожі закладу дошкільної освіти

№ 222 (обсягом 220 м), яка знаходиться в незадовільному стані, та укладку тротуарної плитки (30 м2), що створить безпечні умови для перебування дітей в садочку.

№ 120 «Музично розвинена дитина - садочку нашого перлина»:

головною метою проєкту є ремонт приміщення музичної зали КЗ «ДНЗ (ясла-садок) № 89» КМР, придбання та встановлення сучасного музичного обладнання та меблів. В результаті цього буде осучаснене, модернізоване музичне обладнання: ноутбук, відео проектор, музичний центр, мікрофони, синтезатор, телевізор, стільці для учасників занять, розваг, свят, днів відкритих дверей, концертів за участю дітей. Музична діяльність вихованців стане цікавою, активною, різноманітною, інноваційною, такою, що відповідатиме вимогам програми розвитку дітей та потребам самих дітей саморозвитку та самовдосконаленню. Сучасне музичне обладнання спонукатиме малюків до активного творчого пошуку, розвиватиме музичні вміння і якості дошкільнят, урізноманітнить емоційно-ціннісне ставлення до українського і світового музичного мистецтва, розвиватиме музичні здібності.

№ 123 «Безпечний простір дитини - спокій родини»:

проєкт передбачає створення безпечного простору для учасників освітнього процесу, шляхом встановлення частини огорожі та створення ігрової зони для учнів початкової школи з метою реалізації концепції НУШ на території навчально-виховного   комплексу    «Дошкільний   навчальний  заклад-загальноосвітня школа

І ступеня № 240» Криворізької міської ради Дніпропетровської області.

Нагадуємо, що письмове голосування відбудеться у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 8. 30 до 17. 00 (перерва з 12. 30. до 13. 00) та у суботу з 09.00 до 15.00.

Також, проголосувати можна на електронній платформі реалізації ідей для покращення твого міста http://gb.kr.gov.ua,  зареєструвавшись за допомогою BankID для клієнтів: ПриватБанк, ПУМб, Ощадбанк, Банк Південний, Idea Bank, Монобанк, Конкорд банк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток.