Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій

Шановні керівники підприємств, установ та організацій

Саксаганського району!

 

   Не оминіть нагоду скористатися шансом підвищити професійний рівень працівників Вашого трудового колективу!

 

   У Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України забез-печується  підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій.

 

   Ця діяльність здійснюється за кількома напрямами (програмами):

  •  регіональною;
  •  обласною;
  •  за прямими угодами, договорами на госпрозрахункових засадах.


   Підвищення кваліфікації здійснюється за наступними формами:

  •  навчання за професійними програмами;
  •  навчання за програмами короткотермінових тематичних семінарів;
  •  навчання за програмами постійно діючих тематичних семінарів.


   Для слухачів курсів підвищення кваліфікації проводяться тематичні семінари-практикуми з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, інноваційної політики, гендерної рівності, контролю та виконавської дисципліни в органах влади, регуляторної політики; постійно діючі семінари з ділового мовлення та використання інформаційних технологій в управлінській діяльності, з питань державних закупівель.

   Важливим напрямом модернізації підвищення кваліфікації є забезпечення практичної професійної спрямованості навчання. З цією метою здійснюється поєднання аудиторних навчальних занять з виїзними заняттями. На виїзних заняттях кожна навчальна група слухачів має змогу ознайомитись з досвідом роботи органів державної влади, органів місцевого самоврядування, провідних установ і організацій Дніпропетровщини.

   З 2003 року започатковано підвищення кваліфікації фахівців у сфері державних закупівель.

   З 2004 року ліцензований обсяг підвищення кваліфікації кадрів збільшено до 4,6 тисяч осіб на рік.

   Навчальний процес з підвищення кваліфікації здійснюють в основному викладачі кафедр Інституту та фахівці, залучені на умовах сумісництва та погодинної оплати. Науковий ступінь мають 84,4% викладачів, що відповідає вимогам ліцензування.

        

   Для отримання більш детальної інформації Ви можете зв'язатися з управлінням підвищення кваліфікації кадрів ДРІДУ НАДУ за телефонами:

(056) 370-20-95, (056) 744-42-26,

 

або за електронною адресою:

[email protected]