Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зі святом шановні рятівники! 17 вересня - День рятівника

Професія рятівника – важка і небезпечна. Їх праця - це щоденний неоцінений подвиг заради кожного з нас.  Вони завжди готові до боротьби з незваним лихом. Їх мета -  якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.         

Важко переоцінити роботу рятівників, адже наприклад рятівники 14 пожежно-рятувальної частини Саксаганського району лише з початку 2020 році ліквідували 331 пожежу,  врятували 15 чоловік, взяли участь у ліквідації масштабних лісових пожежах в Луганській та Харьківській областях.

День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, фахівців з пожежного нагляду, але й громадян, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. 

Виконком Саксаганської районної у місті ради щиро вітає всіх працівників та ветеранів цієї нелегкої професії, висловлює слова сердечної вдячності і поваги за Вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей.