Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День фізичної культури і спорту в Саксаганському районі

   Щороку, на початку вересня, вся Україна  відзначає славетне свято здоров’я, сили та краси – День фізичної культури і спорту.

   З метою популяризації спортивно-масових заходів і змагань серед різних верств населення шляхом фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, одним з головних пріоритетів Саксаганського району є розвиток сфери «фізична культура і спорт».

   Впродовж 12-13 вересня 2014 року в районі відбулися святкові заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

   Так, 12 вересня  2014 року о 14.00 годині в сесійній залі виконкому районної у місті ради відбувся урочистий прийом головою районної у місті ради 180 працівників сфери «фізична культура і спорт», колективів фізичної культури, спонсорів-меценатів, а також ветеранів спорту та фізкультурного руху. Голова районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович привітав усіх присутніх зі святом, вручив: відзнаки виконкому районної у місті ради 14 найактивнішим працівникам та згідно наказу Міністерства молоді та спорту від 08.08.2014  № 2608  посвідчення про присвоєння звання «Майстер спорту України» кандидату  в члени збірної команди України  з настільного тенісу Бородіній Тетяні Вікторівні. Дипломи комітету з фізичної культури та спорту районної у місті ради отримали 10 кращих спортивних колективів та колективи спонсорів-меценатів за допомогу в проведенні літнього оздоровлення серед дітей, підлітків і молоді. Не забули вшанувати ветеранів спорту та фізкультурного руху. Від голови районної у місті ради 30 чоловік отримали цінні подарунки.

   Враховуючи лист Криворізького МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області щодо обмеження масових заходів на період проведення антитерористичної операції, заплановане 13 вересня 2014 року на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» відкриття все районної спартакіади, яке передбачало участь  понад чотирьох тисяч чоловік, було замінено змаганнями з міні-футболу серед молодіжних команд (60 чоловік) та легкоатлетичної естафети серед вихованців ДЮСШ відділення легкої атлетики (68 чоловік).

   Цього ж дня для 30 кращих працівників району сфери «фізична культура і спорт» на базі відпочинку «Водник» (селище Кудашево) був організований виїзний семінар, в ході якого учасників ознайомили з поставленими цілями на наступний навчальний рік та методиками їх досягнення. Учасники семінару взяли участь у змаганнях зі швидких шашок, волейболу та водних видів спорту.

   Тож, вітаємо всю саксаганську велику громаду зі святом Дня фізичної культури і спорту в Україні!