Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриття дитячого ігрового майданчику у сквері «Юність»

   За сприяння народного депутата України Павлова К. Ю. в рамках реалізації соціальної програми «Чужих дітей не буває» 13 липня 2015 року о 18. 00 у сквері «Юність» відбулось урочисте відкриття дитячого майданчику, в якому взяли участь виконуючий обов’язки голови районної у місті ради – заступник голови районної у місті ради Красножон Ю. Л., народний депутат України Павлов К. Ю., діти та мешканці району.

Втілений в життя проект, основною метою якого є турбота про дозвілля підростаючого покоління, зібрав близько шістсот вдячних мешканців, які з нетерпінням чекали урочистого моменту перерізання «червоної» стрічки.

 

   Батьки мікрорайону Юність висловили слова вдячності представникам місцевої і районної влади за таке чудове сучасне місце для розваг, яке стане затишним центром дозвілля дітей мікрорайону, і з впевненістю завірили, що  тут завжди буде чутно радісний дитячий сміх.

 

   У рамках відкриття майданчику відбулася яскрава конкурсно-розважальна програма за участі клоунів, танцювальних колективів, аніматорів, ляльок-великанів, також вся малеча мала змогу отримати безкоштовні солодощі, морозиво та пострибати на  батуті.

   Захід було висвітлено  у місцевих ЗМІ,  телерадіокомпанією «Рудана» та КРДТ «Криворіжжя»