Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено єдиний День інформування трудового колективу комунального підприємства «Сансервіс»

   16 липня 2015 року о 12. 00 проведено єдиний День інформування трудового  колективу комунального підприємства «Сансервіс». Вів зустріч заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Старовойт В. В. Трудовий колектив було поінформовано про відзначення двадцять пятої річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України та про адміністративні послуги департаменту економічного розвитку облдержадміністрації та порядок їх надання через Центр надання адміністративних послуг.

   Учасники зустрічі мали також можливість отримати відповіді на актуальні питання, щодо змін у пенсійному законодавстві та порядку оформлення субсидій. Також, присутніх проінформували про надання публічних послуг у виконкомі Саксаганської районної у місті ради,  зокрема про можливість отримання адміністративних послуг через відділення поштового зв’язку району тим самим маючи можливість направити документи на отримання необхідної послуги на адресу суб’єкта її надання.

   Загальна кількість присутніх 32 особи