Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання серед школярів «Старти надій»

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації легкої атлетики серед учнівської молоді 13 квітня 2018 року на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» Криворізької міської ради (вул. Бикова, 4) відбулися районні змагання «Старти надій» серед збірних команд учнів закладів загальноосвітньої середньої освіти 7-х класів за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії», в яких взяли участь 84 спортсмени з шести команд (КГ № 91, КЗШ №№ 41, 68, 120, 124 та КСШ № 118).

Команди змагалися в семи легкоатлетичних дисциплінах: бігу 60 м, бігу 800 м (дівчата) та 1000 м (юнаки), стрибках у довжину з розбігу, метання м’яча (150 гр.) на дальність, плаванні 50 м, підніманні тулуба в сід лежачи на підлозі (кількість разів за 1 хвилину) та естафеті 8х50м. Переможець у кожному виді програми визначався за сумою 12 кращих результатів, якщо у команди не було заліку, додавався гірший результат серед усіх учасників змагань.

Перше загальнокомандне місце виборола збірна команда КГ № 91 (тренер Мусуріна О. О.), друге місце дісталося збірній команді КЗШ № 41 (тренер Марчук Л. О.), третє місце залишила за собою збірна команда КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.).

Команди переможців та призерів районних змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Від народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича команди призери районного спортивного заходу отримали солодощі у вигляді тортів.

Команда КГ № 91, переможниця районних змагань «Старти надій» серед школярів 7-х класів, 10-11 травня 2018 року буде представляти Саксаганський район у міських змаганнях.

Тож, побажаємо нашій команді вдалого старту, від малих районних нагород до Всеукраїнських висот!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районних змагань «Старти надій» серед школярів 7-х класів народному депутату України Гальченку Андрію Володимировичу та адміністрації КПНЗ «ДЮСШ № 10» КМР в особі в. о. директора Бородіної Лариси Володимирівни.