Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

16 квітня 2015 року о 10. 00 годині ранку в Саксаганському районі стартувала одноденна акція «Червоного гірника» «Озеленемо і впорядкуємо рідне Криворіжжя»

   16 квітня 2015 року о 10. 00 годині ранку в Саксаганському районі стартувала одноденна акція «Червоного гірника» «Озеленемо і впорядкуємо рідне Криворіжжя». Акція одночасно проходила в двох мальовничих місцях району, а саме: в Дубовому гаю та вздовж річки Саксагань біля геологічної пам’ятки природи «Амфіболітові виходи», яку урочисто відкрив директор ДП «Криворізьке лісове господарство» Цикалов Сергій Павлович.

   Участі у акції долучилися працівники публічного акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» та геологи шахти «Родіна» зазначеного підприємства, товариства з обмеженою відповідальністю «Житлосервіс-КР», учнівська молодь району, а саме учні загальноосвітніх шкіл №№ 21, 41, 43, 51, 72, КНВК № 35 «ЗОШ-багатопрофільний ліцей «Імпульс», активні читачі «Червоного гірника» та самі працівники виконкому Саксаганської районної у місті ради.

   Приємною несподіванкою для учасників зеленої толоки стало вручення за підсумками роботи футболки з логотипом «Червоного Гірника», яку отримав самий активний її учасник – учень КЗШ № 21.

   Мешканці Саксаганського району вже неодноразово приймають активну участь у червоногірничанській акції. Залучення громадськості міста до впорядкування та озеленення територій є одним із кроків до будівництва екологічно свідомого громадського суспільства.

   Виконком Саксаганської районної  у місті ради висловлює вдячність оргкомітету акції  за чергову можливість здійснити крок на зустріч мешканцям району та сприяння підтримці чистоти та порядку у зонах відпочину в районі.