Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Юний скрипаль

Відділ культури виконкому Саксаганської районної у місті ради вітає учнів та викладачів КЗСМО «Школа мистецтв №1» КМР з перемогою у ХХV Регіональному конкурсі (дистанційно) «Юний скрипаль», який заснований у далекому 1992 році секцією струнно-смичкових інструментів міського методичного об’єднання  Криворізького регіону, цей конкурс з кожним роком набирає популярності, збільшує  кількість учасників.

Мета конкурсу - виявлення талановитих юних скрипалів, віолончелістів, популяризація кращих зразків світової та вітчизняної класичної і сучасної музики, сприяє удосконаленню техніки виконання учнями музичних творів, а також педагогічного мистецтва викладачів. Отримавши творче гартування у міському конкурсі, його переможці гідно представляють криворізьку струнно-смичкову школу в обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах.

Переможцями конкурсу стали:

- Пастернак Андрій – І місце (викладач Т. Кавіцька, концертмейстер  О. Бабушкіна О.С.);

- Хлапова Ярослава – ІІІ місце (викладач Т. Останіна, концертмейстер Д. Застава).

Завдяки щоденній праці, наполегливості, цілеспрямованості та вірі у власні сили, юні скрипалі вже досялиг значних вмінь та навиків гри на скрипці.

 

Вітаємо з перемогою та бажаємо наступних творчих звершень на конкурсах!