Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулося чергове засідання виконкому Саксаганської районної у місті ради

   16. 03. 2016 відбулося чергове засідання виконкому Саксаганської район-ної у місті ради, на якому, за особисту мужність і героїзм, самовідданість та вірність військовій присязі й народу України, проявлені при виконанні військового обов’язку – захисті територіальної цілісності та недоторканості України, був нагороджений медаллю «ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ», солдат військової частини польової пошти 2830, кулеметник - Алєнічев Антон Валентинович.

   На засіданні виконкому районної у місті ради було розглянуто 56 питань, в тому числі два основних. З першого основного питання: “Про стан національно-патріотичного виховання у закладах освіти району” доповідав начальник відділу освіти Іванов А. С. В обговоренні питання виступила головний спеціаліст відділу дошкільної, середньої, позашкільної освіти, виховної роботи та охорони дитинства управління освіти виконкому Криворізької міської ради Мотижинець Г. М. Для розгляду питання були запрошені керівники загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів району.

   З другого питання: “Про хід виконання Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Дніпропетровській області на 2016-2020 роки” виступила начальник служби у справах дітей Сироватка І. В. В обговоренні питання виступила головний спеціаліст служби у справах дітей виконкому Криворізької міської ради Грушковська І. В. Для розгляду питання на засідання були запрошені керівники загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, профтехосвіти та технікумів  району.

         У засіданні виконкому взяли участь депутати районної у місті ради, керівники структурних підрозділів, інші посадові особи виконкому районної у місті ради.