Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

18 березня саксаганці проведуть в останню путь загиблого у зоні АТО Каморнікова Дениса Миколайовича

   У середу, 18 березня 2015 року о 09.00 за адресою вул. Корнійчука, буд. 12 кв. 228 відбудеться церемонія прощання із 45-річним Денисом Миколайовичем Каморніковим, командиром 3-го танкового взводу І танкової роти І танкового батальйону військової частини, польова пошта В3675, старшим лейтенантом, який загинув 13 лютого 2015 року у с. Новогригорівка Донецької області під час виконання військового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції.

   02 серпня 2014 року Денис був  мобілізований на військову службу та мужньо став на захист територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України.

   Навчався у  КЗШ № 19, після закінчення якої продовжив навчання у Криворізькому технічному університеті за спеціальністю відкриті горні розробки.

   Понад рік присвятив службі  у  Збройних Силах України, після чого був приватним підприємцем. Останнім часом займав посаду  генерального директора будівельної компанії ЧП «Глорія» м. Дніпропетровськ.

   З метою вшанування пам’яті загиблого героя, 18 березня у місті оголошено днем жалоби.

   Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Світла і вічна пам'ять про Дениса Миколайовича назавжди залишиться у наших серцях.