Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Профілактика врятує!

З метою збереження життя та здоров’я дітей, упередження нещасних випадків з ними службою у справах дітей постійно проводяться рейдові заходи та єдині профілактичні дні. В ході вищезазначених заходів спеціалістами служби у справах дітей виконкому районної у місті ради спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції відділення поліції № 4 Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області та Криворізького районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди з дітьми та їх батьками у громадських місцях, розповсюджено інформаційні матеріали з попередження насильства в сім’ї, протипожежної безпеки, правил поведінки на відкритих водоймах у зимовий період.

До дітей та їх батьків доведено змістовну інформацію про адміністративну та кримінальну відповідальність у разі скоєння ними правопорушень. Наведено статистичні дані та реальні життєві приклади з досвіду роботи спеціалістів. Обговорено ряд питань, що стосуються безпечної поведінки дітей та наслідків, які можуть статися, якщо нехтувати елементарними правилами безпеки.