Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Підтримаємо дані в реєстрі виборців актуальними разом!

        Дехто вважає, що відділ ведення Державного реєстру виборців працює лише під час проведення чергових виборів. Це не так! Щодня тривають процеси реєстрації або зняття з реєстрації місця проживання громадян, хтось укладає шлюб та змінює прізвище, комусь виповнилося 18 років, а можливо дехто пішов служити до армії і тому його виборча адреса тимчасово зміниться, тощо. Все це підстави, для внесення змін до бази даних Державного реєстру виборців. Оскільки постійне оновлення та уточнення інформації про виборців і забезпечує ведення Реєстру в актуальному стані.         

        Не треба чекати виборчого процесу - перевірте себе сьогодні у базі даних Державного реєстру виборців та дізнайтесь, яка інформація щодо кожного особисто в ньому зберігається. У разі розбіжностей з базою реєстру, або взагалі – відсутності в реєстрі виборців, пропонуємо звернутись до відділу ведення Державного  реєстру виборців за місцем своєї реєстрації – у Саксаганському районі за адресою: вул. Володимира Великого, 32, каб.201 або перевірити себе самостійно через посилання: www.drv.gov.ua (програмний ресурс «Особистий кабінет виборця»).   

У разі звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців,  при собі необхідно мати :

  •  паспорт громадянина України;
    • у разі зміни прізвища або місця проживання – копії документів, що підтверджують ці зміни.