Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Активуємо співпрацю на розвиток громади

Генератором ідей розвитку громади району цього разу стали мешканці мікрорайону Сонячного, які приймали участь в обласному конкурсі проєктів соціальної дії «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

Розробники ідеї запропонували на розсуд комісії підтримати проєкт «Сонцеграй: простір вуличних ігрових майданчиків в садочку». Проєктом передбачається облаштування ігрових вуличних майданчиків задля оздоровлення, створення безпечних умов дитячого дозвілля та активностей на свіжому повітрі вихованців ДНЗ №190 на наступний весняно-літній період.

Приємно відмітити злагоджену співпрацю адміністрації ДНЗ №190, органів місцевого самоврядування, розробників проєкту та жителів мікрорайону Сонячного, які долучились до голосування за проєкт, максимально його підтримавши. Як результат – Сонцеграй став переможцем конкурсу!

Очікуємо реалізацію переможця за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні. вже найближчим часом.