Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Голосування за проект в рамках «Громадського бюджету-2017» стартувало

15 листопада у виконкомі міської ради відбулося чергове засідання ради з проведення конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2017». Експертними робочими групами було опрацьовано проектні пропозиції та рекомендовано для включення до участі у подальшому голосуванні 72 проекти. З 16 листопада розпочато етап голосування, який триватиме до 30 листопада включно.

З метою розвитку громадянського суспільства, удосконалення діалогу між владою та громадою, беручи до уваги кращий світовий та український досвід впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до місцевого розвитку, її участі в розподілі коштів міського бюджету, виконком Криворізької міської ради ініціював проведення другого конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет", які будуть реалізовуватись у 2017 році.

15 листопада у виконкомі міської ради відбулося чергове засідання ради з проведення конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2017». Експертними робочими групами було опрацьовано проектні пропозиції та рекомендовано для включення до участі у подальшому голосуванні 72 проекти. Приємно зазначити, що окремі проекти, які планувались реалізовувати на території Саксаганського району, знайшли свою підтримку радою з проведення конкурсу.

З 16 листопада розпочато етап голосування, який триватиме до 30 листопада включно. Ознайомити із проектами та проголосувати можна в онлайн-режимі на сайті конкурсу (http://gb.kr.gov.ua/) або на пунктах голосування. У Саксаганському районі визначено такі пункти для голосування:

- вул. Володимира Великого, 32; каб. 115 (виконком районної у місті ради);

- пл. 30-річчя Перемоги, 1а; 2й поверх (ТРК «Сонячна Галерея»);

- вул. С. Перовської, 16а (управління праці та соціального захисту населення);

- бульв. Вечірній, 22 (КУ «Терцентр соціального обслуговування (НСП) у Саксаганському районі»).

Конкурсанти, чиї проекти отримають перемогу в конкурсі, стануть отримувачами бюджетних коштів для реалізації своїх проектних ініціатив протягом 2017 року.

Пропонуємо небайдужих мешканців міста долучитися до голосування та віддати перевагу двом проектам, які на Вашу думку невідмінно мають бути реалізованими в наступному році.